”Я б хотів, аби люди приходили сюди винятково через їжу. Але чудовий вигляд, який відкривається звідси, теж їм подобається. Ви самі бачите, яке тут хороше місце. Думаю, ми добре справляємося із своєю роботою”, - каже шеф-кухар ресторану Tower Ґевін Елден.

Прикро, але доволі часто надворі надто холодно та сиро, аби обідати на терасі даху. Та все ж Ви можете насолодитися фантастичним краєвидом зсередини ресторану Tower, коли чекаєте на свій обід.

Кухня закладу розташована 5-ма поверхами нижче. Саме тут Елден завзято готує власну версію класичної середземноморської страви тоурнедос росіні. Для неї використовують м’ясо ангуса.

”Мій стиль приготування їжі можна назвати інтернаціональним. Знаєте, я народився у Південній Африці. Мої батьки шотландці. Думаю, це все залишило відбиток на тому, як я готую”, - сказав шеф-кухар ресторану Tower Ґевін Елден.

Спершу кухар смажить м’ясо. Тоді підсмажує лисички. Потім Елден ставить м’ясо у тепле місце.
Згодом додає до соусу трюфелі та підсмажує шпинат на гарячій сковорідці. Тоді кухар підсмажує два шматочки гусячої печінки і готово.

”Я люблю, коли страви мають багато смаків, коли до них додають багато східних спецій. Це робить наїдки кращими. Единбург дуже космополітичний, саме те, що мені підходить”, - зізнався шеф-кухар.

Тепер страву можна подавати. Тоурнедос несуть нагору до ресторану Tower. Елден майже не має часу, аби підніматися наверх. Виняток він робить для своїх друзів та знайомих.

Единбург підтримує свою репутацію одного з найпривабливіших міст Європи. Ресторан Tower, крім хорошої їжі, пропонує незабутній вигляд на шотландську столицю.