Кухарі чітко дотримуються палеонтологічної дієти, тобто готують усе так, як це робили печерні люди.
"Ми не використовуємо жодних напівфабрикатів чи консервованих продуктів. Це, безперечно, ускладнює нам роботу. Якщо ваша мета - отримання прибутку, то це не найкращий спосіб для її досягнення", - каже власник та шеф-кухар ресторану Боріс Ляйте Поко.
Меню ресторану базується на м'ясі худоби, вигодованій природнім кормом, диких овочах, горіхах та травах. Тобто на тому, що виросло без втручання людини. Цей принцип стосується і приправ, тому солі та цукру у цьому закладі Ви не знайдете. І такий спосіб харчування має чимало прихильників, у ресторані завжди людно.
"Я не люблю називати це дієтою. Це радше спосіб харчування, до якого наше тіло еволюціонувало", - розповідає власник та шеф-кухар ресторану Боріс Ляйте Поко.
Палеонтологічна дієта виникла зовсім недавно і швидко набирає популярності. Головні її принципи - це страви з великою кількістю жирів та білків. А от калорії для прихильників цього способу харчування не мають жодного значення.