Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

У Китаї навчилися підробляти курячі яйця і навіть трюфелі

Фінансові ринки 19:50, 29 квітня 2010 536

Фальшиві курячі яйця - набагато дешевші, ніж ті, що з'являються природним шляхом, і створюються набагато швидше.

Для здоров'я людини вони небезпечні. Та від справжніх їх і не відрізнити: усе на місці - шкаралупа, жовток, білок. Склад такого хімічного "яйця" - бензоат соди, лактон, карбід кальцію, лізин тощо. Подейкують, що виявити підробне яйце можна під час підсмажування: воно утворює набагато більше бульбашок, аніж справжнє, і пахне хімікатами. До того ж, шкаралупа в хімічного яйця вирізняється підвищеною крихкістю. Підробляють у Китаї не тільки щоденні продукти, а й ексклюзивні та дорогі гриби - трюфелі. Фальшиві трюфелі безбарвні, проте їх завбачливо підфарбовують у чорний колір.
 

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук