Та канадські ресторатори довели, що за смаком сире нічим не поступається підсмаженому чи звареному. Головне - майстерність кухаря!
“Ви повинні мати повний набір кухонного приладдя. Перш за все, хороший міксер, тоді Ваші суміші будуть однорідними і вершковими. Потрібен також хороший дегідратор, аби позбутися зайвої рідини і готувати дійсно хрусткі крекери”, - розповідає ресторатор Анґус Кроуфорд.
У Північній Америці сироїдство прекрасно прижилося. Для пересічних американців чи канадців м'ясо і картопля є незмінними у щоденному раціоні. Проте з плином часу виснажений організм хоче чогось дійсно поживного. Тоді й виникають цілі асоціації сироїдів.
“Ці страви не виглядають сирими. Піца, як піца, паста, як паста. Та все це свіже, сире, і винятково смачне”, - каже йог Пітер Ворд.
Вчені довели, що зловживання м’ясом призводить до депресії, проблем з серцем, підвищеного тиску і деяких форм діабету. Натомість овочі і фрукти ці недуги допомагають подолати. Окрім цього, як зазначають фахівці з ООН, акцент продовольчих компаній на рослинній їжі покращує екосферу.