“Для мене святкове пиво - це пиво велике, в якому більше алкоголю, більше смаку, приємне пиво, що зігріває, яке добре випити холодного зимового дня. Мене завжди веселять назви марок пива. Завжди цікаво - що ж такого придумають виробники цього разу”, - каже пивовар Пол МакЕрлеан.
"Ель скаженого ельфа" варять із медом та сушеними вишнями. Відтак святкове пиво має теплий рубіновий колір. Пиво "Vertical Jewbelation" варять за 7-ма рецептами; у ньому змішують 14 видів ячменю та стільки ж хмелю. Пиво випускають напередодні єврейського свята Ханука: з пляшок можна скласти святковий світильник менору.
Оригінальні сорти пива варять в основному невеликі броварні. Пивовари кажуть, що для них святкова пора - найкращий час для таких веселих експериментів.