Вітрини павільйонів заповнюють їстівними шедеврами. Страви на усі смаки, і від найкращих виробників.

“Британці стають менш консервативні, коли готують різдвяний стіл. Люди більше експериментують - додають різні сорти м’яса. Зокрема, популярною стає дичина, від диких голубів до чирка”, - каже Нік Вайк кулінарний критик, газета The Times.

До Різдва, як і до інших зимових свят, печуть багато різних за формою пиріжків та кренделів. Особливо популярний пудинг. Його роблять із сухофруктів, і подають зі шматочком масла, бренді і апельсиновою цедрою.

І яке Різдво без солодощів? Їх, звичайно, виготовляють у формі різдвяних персонажів, однак в моду знову входять і ретро-цукерки. Не обійдеться жодна англійська сім’я і без різдвяного торта. Торти прикрашають пластмасовими Санта Клаусами в санях або фігурками з марципанів.