Про це пише сайт "20 хвилин".

Читайте також: Українка встановила оригінальний рекорд під час марафону в Києві

Майстер-клас із приготування бичачих яєць просто на Театральному майдані провів тернопільський ресторатор Ігор Парій. Біля кухаря збиралися люди з різними запитаннями щодо способу приготування та інгредієнтів цієї пікантної страви.

"Спочатку висмажуємо бочок, щоб отримати добрий смалець, гарні шкварки, потім додаємо цибулю, тушкуємо все, далі – сметана, бичачі яйця, знову тушкуємо і наостанок посипаємо все прянощами", – каже він.

На страву використали аж 1029 бичачих яєць.


Страву готували у величезній кастрюлі

Делікатесне блюдо з цікавістю пробували тернополяни, яких пригощали безкоштовно.


Багатьом гостям така страва сподобалася