Експерти тут збираються не біля подіуму, а навколо тарілок. Однак, мета все та ж - визначити модні тенденції сезону. Клаус-Петер Кофлер - один з лідерів святкового кейтерингу регулярно влаштовує у Берліні кулінарні дефіле. Впродовж місяця найкращі шеф-повари готують страви для найвибагливіших гурманів.

"Ми прагнули показати, що у ХХІ столітті можна створити якісь нові концепції з того, що вже давно існує", - каже власник кейтерингової компанії Kofler&Kompanie Клаус-Петер Кофлер.

Серед представлених кулінарних шедеврів - диня з креветками, лосось з водяним крессом і хлібом з травами, і багато іншого. Однак, увагу сконцентровано не лише на їжі, а також на культурі сервірування столу, і самій атмосфері. Шоу Pret/A/Diner вперше було представлено глядачам у 2004 році, і з того часу користується шаленою популярністю.