За перші вісім місяців цього виробництво свинини склало 163 тонни. Це на 4,2% менше, від аналогічного період 2016 року, йдеться у звіті Державної служби статистики, передає "Сегодня".

Лише за серпень випустили понад 20 тонн свіжої свинини. Порівняно з липнем, виробництво цього м’ясопродукти збільшилося на 6,7%. Втім, у річному відрізку – порівняно з серпнем 2016 року – знизилося на 12,9%.

Читайте також: В Україні продовжують зростати ціни на м'ясо

Виробництво замороженої свинини за вісім місяців зросло на 21%. В серпні обсяг аграрії виробили на 51,6% порівняно з аналогічним періодом 2016 року.

Зросло і виробництво ковбасних виробів. За вісім місяців аграрії виробили на 5,7% більше продукту, ніж за січень-серпень 2016 року. Цей показник сягає до 160 тисяч тонн.