"Ми повністю змінили обладнання, відновили підвали – у нас два рівні підвалів, які збереглися ще з часів князя Трубецького. Вони пережили і громадянську війну, і Велику Вітчизняну, - розповів Олексій Д’яков, співвласник ТМ "Винодельческое хозяйство Князя Трубецкого". І додав, - "Також відновили вентиляцію, встановили нове найсучасніше обладнання для розливу".

Винороби пропонують натуральні білі та червоні вина преміум-класу. В асортименті вина, що були візитівкою заводу ще з 1949 року - "Оксамит України", "Перлина степу" і "Наддніпрянське". Спеціалісти впевнені, вина, що виробляються сьогодні, такі ж якісні, як і були колись.

"Без сумніву, ці вина якісні. Україна має власну історію виноробства. Власну історію має і виноробне господарство Трубецьких. Це вино свого часу мало серйозну репутацію. Відтак, сьогодні ми є свідками відродження якісного вина", - поділився враженнями Олів’є Дога, міжнародний консультант з питань виноградарства та виноробства.

Найближчими роками винороби планують завоювати 3% ринку в сегменті преміум вин. Загалом, господарство планує виробляти мільйон пляшок вина на рік.