Холодний чай

Професор Баррі Нейлбафф та його колишній студент Сет Голдман ніяк не могли знайти хороший напій для втамування спраги. Все було надто солодким, допоки вони не вигадали холодний чай. Свій винахід вони назвали "чесним чаєм”.

Нейлбафф підрахував — аби заварити чашку високоякісного чаю, потрібно лише 5 центів. Науково-дослідні роботи теж дешеві.

Бетесда, штат Меріленд — батьківщина “чесного чаю” — розташована за милю від будинку Голдмена, де він та Нейлбафф виготовляли перші партії холодного напою. Як вони розвивали свій бізнес – дізнавайтеся із відеосюжету.

Класичні пончики

Наша наступна історія — про братів Марка та Майкла Клебек, які звернули увагу на постійний брак пончиків у кав’ярнях, і вирішили щось із цим зробити.

Чи то в музиці, чи то в дизайні, брати Марк та Майкл розділяють пристрасть до ностальгії та кітчу. Їхній своєрідний смак проявився наповну, коли вони ремонтували будинок своєї мами у 91-му. Їм це припало до вподоби, тож у вільний час разом із друзями вони також реконструювали кав’ярні.

У 2001-му вони хотіли відкрити власну кав’ярню. Для вивіски вони взяли іржавий знак старого китайського ресторанчика із назвою Topspot. Втім, дорогою в ремонтну майстерню від нього відпала літера s. Літеру замінила кавоварка. І TopPot відкрився.

Вони гадали, що звичайний пончик, виготовлений за всіма правилами, зможе стати хорошою конкурентною перевагою TopPot. Вони навіть знайшли обладнання для вироблення пончиків, але цього було недостатньо. Тож вони вирішили звернутись до класики і працювати за рецептами 20-х років. Що з цього вийшло — дивіться у відеоматеріалі.

Шоколадне печиво

Що може бути краще за домашнє печиво? Кетлін Кінг зрозуміла це ще в дитинстві. Пристрасть до випікання принесла їй успіх у бізнесі: хрустке масляне печиво із шоколадною крихтою стало справою її життя.

Як дитяча мрія стала реальністю — дивіться у відеосюжеті.