На вигляд і смак макарони нічим не відрізняються від звичайних, адже інгредієнти однакові. А ось переваг значно більше. 3D-паста вариться всього дві з половиною хвилини. Крім того, вона позбавляє від шкідливих для довкілля упаковок та інших проблем, пов'язаних із транспортуванням, якщо мати такий принтер удома.
Більше часу знадобиться, щоб "надрукувати" пасту. Адже за 2,5 хвилини голки видають лише чотири вироби. На першу реакцію від споживачів "Барілла" чекає на Міжнародній виставці у Мілані в травні. Традиційні виробники такі інновації уже сприйняли упереджено.
Читайте також: Британські вчені біомеханічною рукою лікують інсульт
"Жодної різниці між пастою із 3D-принтера та звичайною пастою немає, адже інгредієнти — одні і ті ж: пшениця твердих сортів, манна крупа та вода. Це все, тому їхні характеристики однакові", — пояснює шеф-кухар Barilla Роберто Бассі.