Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Айсбайн - свиняча нога з ніжним пюре

      Берлін у кулінарному аспекті – це безліч можливостей скуштувати страви з усього світу. Але акцент все одно роблять на німецькій кухні.

      Даніель Вайсе – шеф-кухар ресторану "Хакснхаус", що в північному Берліні.

      Тут уже більше 10 років подають страви традиційної німецької кухні.

      У меню закладу вже більше року є й Айсбайн - відварена свиняча нога з гороховим пюре.

      Сьогодні саме цю страву шеф-кухар готуватиме для нас.

      Німецька кухня приваблює ще однією екзотичною стравою - трюфелями. Лише кілька німців має право збирати трюфелі - у них є спеціальна ліцензія.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук