Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Черкаські волонтерки готують "Укропський сухпай"

      744 Читать новость на русском

      Овочі та фрукти тонко нарізають та сушать у сушарках. За день волонтери переробляють сотні кілограмів продуктів. Військовим залишається лише залити страви окропом і проварити 10-15 хвилин.

      Крім борщу, волонтери готують ще близько 20 страв сухпайку – це кілька видів борщів, засушена картопля, гарбузова каша та інше. Крім того для вояків сушать чай і цукати.

      Читайте також: У Запоріжжі можна отримати шеврон "Укроп" 

      Бійцям треба 10-15 хвилин, аби мати готову гарячу страву, в якій багато вітамінів. До кожного сухпаю волонтери додають інструкцію, як її приготувати.

      Далі – дивіться без коментарів.

      Нагадаємо, львів’янки також почали сушити борщові продукти, аби відправити смачну передачу в гарячі точки України. Займаються цим недавно, втім вже можуть нагодувати чимало військових.

      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук