Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Черкаські волонтерки готують "Укропський сухпай"

10:10, 18 листопада 2014 692 Читать новость на русском

Овочі та фрукти тонко нарізають та сушать у сушарках. За день волонтери переробляють сотні кілограмів продуктів. Військовим залишається лише залити страви окропом і проварити 10-15 хвилин.

Крім борщу, волонтери готують ще близько 20 страв сухпайку – це кілька видів борщів, засушена картопля, гарбузова каша та інше. Крім того для вояків сушать чай і цукати.

Читайте також: У Запоріжжі можна отримати шеврон "Укроп" 

Бійцям треба 10-15 хвилин, аби мати готову гарячу страву, в якій багато вітамінів. До кожного сухпаю волонтери додають інструкцію, як її приготувати.

Далі – дивіться без коментарів.

Нагадаємо, львів’янки також почали сушити борщові продукти, аби відправити смачну передачу в гарячі точки України. Займаються цим недавно, втім вже можуть нагодувати чимало військових.

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук