Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Французькі круасани опинились в небезпеці: виробники назвали причини

      739 Читать новость на русском
      Французькі круасани в небезпеці
      Французькі круасани в небезпеці / Getty images

      Виробництво легендарних французьких масляних круасанів опинилось в небезпеці.

      Як пише авторитетне французьке видання Le Monde, цьогоріч в країні спостерігається чи не найбільший з часів Другої світової війни дефіцит вершкового масла.

      Читайте також: Як приготувати смачний сніданок, якщо ви поспішаєте на роботу: корисні лайфхаки

      Причина цьому – протистояння між дистриб'юторами та виробниками, які вважають за краще продавати продукцію за кордон за вищими цінами.

      Ще однією з причин називають малі надої у 2016-му році.

      Як наслідок, зменшення постачання вершкового масла всередині Франції загнало у скрутне становище зокрема виробників випічки. До слова, у відомих французьких масляних круасанах частка масла може становити навіть 25%.

      Читайте також: Три секрети стрункості, які знають тільки француженки

      У місцевих магазинах натомість з'являються таблички у відділах з маслом, на яких написано, що для його виробництва не вистачає молока.

      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      Залиште відгук