Напочатку 2014 року ми виграли тендер для мережі Сarrefour печиво "Petit Beurre" для того, щоб вийти на європейський ринок. Ми досить довго готувались. Близько 2 років ми розробляли це печиво і крім того пройшли достатньо жорсткий процес сертифікації, - розповіла Оксана Казанчук, директор з маркетингу кондитерської фабрики "Ярич".

А випікається смачне печиво Кондитерської фабрики "Ярич" ось у цих цехах. Спочатку тісто замішується у тістомісильній машині без втручання людини, звідки потрапляє у ферментаційну камеру для вистойки. Із ферментаційної камери по системі транспортерів тісто подається на ламінатор для прокатування та формування тістових заготовок, які потім випікаються. Уся технологія відповідає європейським стандартам якості та безпеки.

А на українському ринку печиво та крекери торгової марки Ярич знане та популярне вже давно.