На кухні курсантка Наталя готує засмажку для борщу. Переконує, що у польових умовах працювати набагато складніше. Та тут є свої переваги.

Курсанти-прикордонники захотіли отримати додатковий фах. Окрім контролю над рубежами, відтепер зможуть господарювати у польовій кухні. Готувати вчать у екстремальних умовах, навіть коли бракує продуктів.

Читайте також: Ремонт на колесах: бійці АТО отримають новинку від США та волонтерів

Чай із бруньок, кава – із жолудів чого тільки не придумують кухарі, аби бійці були ситі — розповів військовий Антон. У цій справі він справжній ас.

Приготування — не єдине, що повинні вміти майбутні військові кухарі.

Опановувати тонкощі куховаріння курсанти будуть близько 3 місяців. Опісля складуть іспит і поїдуть на місця постійної дислокації.

Автор сюжету — Юлія Порпленко.