Змія може сприяти втіленню усіх проєктів та ідей у життя. Що ще варто очікувати від 2025 року – розповість LifeStyle24.

Цікаво Свято наближається: скільки днів залишилось до Нового 2025 року

Що принесе Зелена Дерев'яна Змія у 2025 році

За східним календарем, Зелена Дерев'яна Змія пануватиме з 29 січня 2025 року по 16 лютого 2026 року. Ця тварина належить до стихії Землі, тому символом цього року є дерево. Змія – найзагадковіший знак зодіаку, який приносить зміни, розвиток і трансформації. Люди, які народилися в рік цієї тварини, мають добре розвинену інтуїцію та легко пристосовуються до будь-яких змін. Водночас представники цього знаку зодіаку відзначаються аналітичним мисленням, глибоким внутрішнім світом і вмінням вдало реалізовувати власні амбіції.

Для тварини-покровительки характерні мудрість, проникливість і спокій. Тому 2025 рік стане ідеальним періодом для переоцінки власних цінностей і дасть поштовх до особистісного розвитку. Крім цього, Змія спонукатиме втілювати свої мрії та бажання у життя й дозволить зрозуміти, що варто почати дивитися на світ по-новому. До того ж тварина-покровителька змусить переоцінити життєві пріоритети для та спонукатиме до пошуку внутрішньої гармонії з собою. Що цікаво, Зелена Дерев’яна Змія сприятиме духовному зростанню та появі нових можливостей, в яких треба проявити себе.

Рік Зеленої Дерев'яної Змії
Рік Зеленої Дерев'яної Змії / Фото Freepik

Згідно з китайською астрологією, тварина-символ принесе багато випробувань, але не варто їх боятися. Ці виклики загартують характер та силу волі, тому треба сміливо йти до здійснення своїх мрій і бажань, бо Змія цьому сприятиме.

Які головні кольори року Зеленої Дерев'яної Змії

За східними традиціями, у 2025 році щасливими будуть похідні кольори дерева: зелений, жовтий і золотий. Вони символізують заможність, багатство та зв'язок з природою. Також ці кольори асоціюються з родючістю, спокоєм, теплом і початком нового життя. Головним у 2025 році буде смарагдовий зелений, який символізує гармонію, процвітання, стабільність і добробут.

Смарагдовий зелений колір
Смарагдовий зелений колір / Фото Freepik

Водночас варто зазначити, що деякі кольори не до вподоби Змії. Серед них – неонові, чорні, сірі та червоні відтінки. Ці кольори можуть роздратувати тварину та принести неприємності у 2025 році.

Для кого 2025 рік буде щасливим

Згідно з китайським гороскопом, Змія має найкращу сумісність з Півнями та Мавпами, тому для представників цих знаків зодіаку наступний рік принесе нові можливості та багато радісних подій. Водночас 2025-й буде вдалим не для всіх. Так, Тигри, Кози та Коні матимуть численну кількість випробувань і труднощів, які варто подолати.

Для людей, які народилися у рік Змії, 2025-й сприятиме підсиленню їх сильних рис – здатності до адаптації, інтуїції та мудрості. Серед відомих людей-представників цього знаку зодіаку: американська співачка Тейлор Свіфт, англійський фізик Стівен Гокінг, американський боксер Мухаммед Алі та 35-й президент США Джон Кеннеді.