Як повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області, за попередніми результатами розслідування спалаху встановлено, що всі постраждалі у період з 23 по 26 жовтня споживали кури-гриль, які придбали у супермаркеті.
До Львівської обласної інфекційної лікарні та до Центральної міської інфекційної лікарні м. Самбір зі скаргами на підвищення температури тіла, загальну слабкість було госпіталізовано 25 осіб, з них 4 дітей. Усім госпіталізованим встановлено попередній діагноз: "Харчова токсикоінфекція".
Зараз проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху.
Нагадаємо, журналістам "Нашого репортеру" постраждалі сказали, що впродовж трьох днів у різний час вони споживали курей, які придбали у одному із супермаркетів міста (проспект В’ячеслава Чорновола).