Архів
Курси валют
Погода
-1°C
1°C -2°C
  • четвер
    -1°C -7°C
  • п'ятниця
    0°C -8°C
  • субота
    -4°C -4°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню

МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню
МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню

"Міжнародні авіалінії України" (МАУ) і кейтерінгова компанія Sky Food Services презентували нове меню для пасажирів на весняно-літній період.

Оновлений раціон українського авіаперевізника налічує 108 позицій різноманітних страв. Крім традиційного тут є вегетаріанське, кошерне і безлактозне харчування. При приготуванні їжі використовуються лише натуральні та свіжі продукти, не допускається використання консервантів, штучних ароматизаторів і барвників, а також ГМО.

Літнє меню МАУ від Sky Food Services зберегло все найкраще із зимового. Однак основний акцент в ньому приділяється сезонному фактору, тому в раціоні багато салатів, свіжих овочів і фруктів. На думку президента МАУ Юрія Мірошникова, раціон харчування, який представляє авіаперевізник − це важлива складова гідної конкуренції на ринку. Також це суттєвий фактор для комфорту, розслабленості і задоволення від подорожі.


Літній раціон МАУ

"Ми приділяємо велику увагу якості харчування на борту і його різноманітності. Тому вибираємо надійного партнера. У нашому бізнесі він має відповідати численним критеріям авіаційної безпеки і підтверджувати це відповідними сертифікатами. Таким нашим партнером є Sky Food Services. Спільними зусиллями ми розробили нове меню і зараз святкуємо першу річницю плідної співпраці", − підкреслив Мірошников.


Генеральний директор Борисполя Павел Рябікін та президент МАУ Юрій Мірошников

У свою чергу, генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін акцентував увагу на тому, що гідна конкуренція на сьогоднішній день забезпечується завдяки взаємодії різних структур, до яких належать і перевізник, і аеропорт, і кейтеринг. За його словами, загальне завдання всіх служб − створити максимум комфорту і безпеки для пасажирів.

Презентація весняно-літнього раціону авіакомпанії проходила в кілька етапів. Легкі закуски, десерти і напої професіонали Sky Food Services представили на борту нового літака МАУ. Борт Boeing 737-800, який літатиме на середньомагістральні рейси, поповнив авіапарк перевізника 4 квітня. Саме в цей день повітряне судно нового покоління пасажирською ємністю на 186 крісел прибуло з Сієтлу, де знаходиться завод авіавиробника.


Команда Sky Food Services

Під час презентації бортового раціону також був представлений виробничий цех кейтерингової компанії, з якою співпрацюють головні українські авіалінії. Він оснащений сучасним технологічним обладнанням, яке гарантує якість їжі і безпеку її виробництва.


Презентація літнього меню МАУ


Президент МАУ Юрій Мірошников і раввін Пінхас Вишедськи

"Ми застосовуємо сучасні технології, які дозволяють зберігати якість продукту. На кожному кроці у нас відбувається контроль. Також ми застосовуємо технологію су-від. Вона передбачає приготування продукту без впливу повітря за низької температури. Продукт залишається м'яким, ніжним і соковитим", − прокоментував шеф-кухар Sky Food Services Андрій Морозюк.


Шеф-кухар Андрій Морозюк

У той же час генеральний директор кейтерингової компанії Наталія Ямпольська зазначила, що Sky Food Services користується високотехнологічним обладнанням, яке дозволяє досконально контролювати виробничий процес.


Генеральний директор Sky Food Servoces Наталія Ямпольська і раввін Пінхас Вишедськи

"Щодня ми годуємо тисячі пасажирів, це дуже добре і приємно. Але також це велика відповідальність, адже на борту літають і діти, і дорослі, і літні люди, і люди, які не переносять певні продукти. Розробляючи раціон харчування, ми думаємо про те, щоб воно підійшло всім пасажирам", − пояснила вона.


Завантаження бортового харчування на літак

Гендиректор компанії також розповіла про три ключові критерії роботи компанії − безпеку, якість та бездоганний смак їжі. Крім цього за її словами, пасажири часто залишають свої відгуки, підказують поєднання продуктів, які вони хотіли б бачити на борту літаків МАУ.


Виробничий процес

На підтвердження слів про якість приготування їжі, Наталя Ямпольська показала сертифікат відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 22000: 2005. Компанія отримала його в березні 2017 року. Цей документ підтверджує, що на підприємстві Sky Food Services готується безпечна продукція. Також цей сертифікат дає можливість працювати з міжнародними авіакомпаніями.


Сучасні технології у приготуванні їжі


Сертифікат Sky Food Services

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук