Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню

      298 Читать новость на русском
      МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню
      МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню

      "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) і кейтерінгова компанія Sky Food Services презентували нове меню для пасажирів на весняно-літній період.

      Оновлений раціон українського авіаперевізника налічує 108 позицій різноманітних страв. Крім традиційного тут є вегетаріанське, кошерне і безлактозне харчування. При приготуванні їжі використовуються лише натуральні та свіжі продукти, не допускається використання консервантів, штучних ароматизаторів і барвників, а також ГМО.

      Літнє меню МАУ від Sky Food Services зберегло все найкраще із зимового. Однак основний акцент в ньому приділяється сезонному фактору, тому в раціоні багато салатів, свіжих овочів і фруктів. На думку президента МАУ Юрія Мірошникова, раціон харчування, який представляє авіаперевізник − це важлива складова гідної конкуренції на ринку. Також це суттєвий фактор для комфорту, розслабленості і задоволення від подорожі.


      Літній раціон МАУ

      "Ми приділяємо велику увагу якості харчування на борту і його різноманітності. Тому вибираємо надійного партнера. У нашому бізнесі він має відповідати численним критеріям авіаційної безпеки і підтверджувати це відповідними сертифікатами. Таким нашим партнером є Sky Food Services. Спільними зусиллями ми розробили нове меню і зараз святкуємо першу річницю плідної співпраці", − підкреслив Мірошников.


      Генеральний директор Борисполя Павел Рябікін та президент МАУ Юрій Мірошников

      У свою чергу, генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін акцентував увагу на тому, що гідна конкуренція на сьогоднішній день забезпечується завдяки взаємодії різних структур, до яких належать і перевізник, і аеропорт, і кейтеринг. За його словами, загальне завдання всіх служб − створити максимум комфорту і безпеки для пасажирів.

      Презентація весняно-літнього раціону авіакомпанії проходила в кілька етапів. Легкі закуски, десерти і напої професіонали Sky Food Services представили на борту нового літака МАУ. Борт Boeing 737-800, який літатиме на середньомагістральні рейси, поповнив авіапарк перевізника 4 квітня. Саме в цей день повітряне судно нового покоління пасажирською ємністю на 186 крісел прибуло з Сієтлу, де знаходиться завод авіавиробника.


      Команда Sky Food Services

      Під час презентації бортового раціону також був представлений виробничий цех кейтерингової компанії, з якою співпрацюють головні українські авіалінії. Він оснащений сучасним технологічним обладнанням, яке гарантує якість їжі і безпеку її виробництва.


      Презентація літнього меню МАУ


      Президент МАУ Юрій Мірошников і раввін Пінхас Вишедськи

      "Ми застосовуємо сучасні технології, які дозволяють зберігати якість продукту. На кожному кроці у нас відбувається контроль. Також ми застосовуємо технологію су-від. Вона передбачає приготування продукту без впливу повітря за низької температури. Продукт залишається м'яким, ніжним і соковитим", − прокоментував шеф-кухар Sky Food Services Андрій Морозюк.


      Шеф-кухар Андрій Морозюк

      У той же час генеральний директор кейтерингової компанії Наталія Ямпольська зазначила, що Sky Food Services користується високотехнологічним обладнанням, яке дозволяє досконально контролювати виробничий процес.


      Генеральний директор Sky Food Servoces Наталія Ямпольська і раввін Пінхас Вишедськи

      "Щодня ми годуємо тисячі пасажирів, це дуже добре і приємно. Але також це велика відповідальність, адже на борту літають і діти, і дорослі, і літні люди, і люди, які не переносять певні продукти. Розробляючи раціон харчування, ми думаємо про те, щоб воно підійшло всім пасажирам", − пояснила вона.


      Завантаження бортового харчування на літак

      Гендиректор компанії також розповіла про три ключові критерії роботи компанії − безпеку, якість та бездоганний смак їжі. Крім цього за її словами, пасажири часто залишають свої відгуки, підказують поєднання продуктів, які вони хотіли б бачити на борту літаків МАУ.


      Виробничий процес

      На підтвердження слів про якість приготування їжі, Наталя Ямпольська показала сертифікат відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 22000: 2005. Компанія отримала його в березні 2017 року. Цей документ підтверджує, що на підприємстві Sky Food Services готується безпечна продукція. Також цей сертифікат дає можливість працювати з міжнародними авіакомпаніями.


      Сучасні технології у приготуванні їжі


      Сертифікат Sky Food Services

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук