Воно включає в себе 108 позицій: закуски, салати, гарячі страви, а також напої і десерти від компанії Sky Food Services. Перед тим як страви потрапляють на борт вони проходять жорсткий контроль на кожному етапі виробництва.

Сьогодні ми презентуємо весняно-літній раціон, який зберіг в собі з зимового раціону всі найкращі страви. Звичайно ми додали більше свіжих овочів, ми приділяємо величезну увагу і якості їжі, і об’єму, і асортименту,
– сказав президент авіакомпанії МАУ Юрій Мірошников.

"Раніше в бортовому харчуванні категорично заборонялись вироби з фаршу, ми успішно цю справу випробували, отримали технічні умови. Ми тепер пропонуємо на борту лазанью, тефтелі. Наша продукція є безпечною, якісною і, звичайно, смачною", – зазначив шеф-кухар Sky Food Services Андрій Морозюк.

Літнє меню презентували на новому лайнері МАУ – Боїнг 737-800 – повітряному судні нового покоління, яке розраховане на 186 пасажирів. Страви від Sky Food Services вже рік подають на рейсах МАУ. А нещодавно компанія-постачальник отримала ще й сертифікат ISO 22000:2005. Відтак, страви відповідають міжнародним вимогам якості та безпеки харчів.

На бортах авіакампанії літають люди, яким потрібне і вегетаріанське, і дієтичне, і кошерне харчування. Зараз в нашій новій навігації багато страв, що представляють різні країни світу,
– розповіла генеральний директор компанії Sky Food Services Наталя Ямпольська.

Відповідно до вимог МАУ, ротація страв в меню відбувається щомісяця як в бізнес, так і в економ-класі. Таке різноманіття дозволить постійним пасажирам щоразу куштувати нові страви.