Компанія WOG це добре знає, тож розширили свій асортимент десертів. Тепер з чаєм чи кавою завжди можна поласувати свіженьким тістечком із заварним кремом!

Еклери ніжні і повітряні, немов щойно спечені у французькій кондитерській. А крем – справжня невагомість, в міру солодкий та дуже ніжний, зварений за класичним, перевіреним роками, рецептом.

До речі, вперше еклер приготував французький кулінар Марі-Антуан Карем. З французької "еклер" перекладається як "блискавка", "спалах". І дійсно, рецепт цих ласощів швидко, як блискавка, розлетівся по світу. Та немов спалах оселився у серцях любителів солодощів.

Як то кажуть, еклер – це класика серед солодощів. І компанія WOG не могла не запровадити цю класику у своє меню!

З переліком АЗК, де вводиться новинка, можна ознайомитись за посиланням.