
Facebook запроваджує нову функцію, яка синхронізує усі фотографії, зроблені смартфоном, з соціальною мережею. Заходячи у Facebook з телефона, усі світлини автоматично копіюватимуся у приховану папку, яку бачитиме лише її автор.
Повʼязані теми:
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter