За словами співвласника "Виноробного господарства Князя П.Н.Трубецкого" Олексія Дьякова, «подвійний смак дозволяє від каберне відчути у вині смородинові тони, а від мерло – фруктовий смак: сливи та вишні. Тому це купажне вино гармонійно округле».
Перші виноградники одного із найдавніших та іменитих виноробних господарств України - Князя Трубецкого - закладені в його маєтку у 1896 році. Зараз на виробництві застосовують найновітніші технології.
Олексій Дьяков розповідає, що було суттєво скорочено врожайність, адже запрошені французькі спеціалісти допомогли відпрацювати навіть нюанси у різних стилях обрізання винограду, наприклад, кордон і гійо. Співвласник "Виноробного господарства Князя П.Н.Трубецкого" запевняє – це вже зараз позначається на якості винограду і, відповідно, виноматеріалу та вина.
Натуральні вина "Виноробного господарства Князя Трубецкого" на ринку з 2011 року і вже встигли здобути міжнародне визнання, а за співвідношенням "ціна-якість" - лідерство в Україні.