Ольга Котів
Які страви мають бути на новорічному столі, щоб рік був успішним: добірка перевірених рецептів
Цей елементарний рецепт стане вашим улюбленим: готуємо торт "Три склянки"
Ні грама желатину: як зварити дзеркально чистий холодець
Готується швидше, ніж заварна кава: простий рецепт найніжнішого десерту року
Таких ви ще не куштували: 3 рецепти голубців з незвичайними начинками
Готуємо салат "Білочка" з плавлених сирків: ароматна класика, родом з дитинства
Засипана капуста з білими грибами: як приготувати страву з глибоким українським корінням
Мариновані печериці за лічені хвилини: готуємо вишукану холодну закуску до свят
Любов з першого шматочка: рецепт фантастичного святкового пляцка "Вишнева слойка"
Як правильно засолити скумбрію: найпростіший спосіб приготувати улюблену рибу
Смакота лише з двох інгредієнтів: готуємо шоколадний пудинг без цукру і борошна
Він стане вашим улюбленим: готуємо небанальний Олів'є із секретним інгредієнтом
Ваше життя розділиться на до і після: рецепт ідеального тіста для чебуреків
Освіта – факультет бізнесу Луцького національного технічного університету (2015 рік). З 2020 року працюю на сайті 24 Каналу.