Хачапурі пекли у рамках Тижня знака якості 2011, яка проходить з 25 липня.
"Гігантський хачапурі принесли на Батумський бульвар, де протягом п'яти хвилин у журналістів була можливість його відзняти. ПІсля, хачапурі з'їли за 1 хвилину 33 секунди, навіть не давши нам можливості його розрізати", — заявила організатор свята Байя Салуквадзе, зазначивши, що хачапурі спробували близько 400-500 чоловік.
Восьмиметровий хачапурі спекли шеф-кухар і чотири помічника в грузинській пічці — тоні по частинах і потім з'єднали. Для виготовлення цього хачапурі знадобилося 200 кілограмів борошна, 30 кілограмів масла, 1 000 яєць і 100 кілограмів сиру.