Архів
Курси валют
Погода
1°C
3°C -1°C
  • середа
    1°C -2°C
  • четвер
    -1°C -7°C
  • п'ятниця
    0°C -8°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Секрети приготування головної різдвяної страви

Рисова, пшенична, ячмінна, із медом, маком та родзинками. Кутю кожна господиня готує по-своєму.

Сумчанка Ірина готує кутю за незвичайним родинним рецептом. До відвареної пшениці додає не лише традиційні мак, родзинки та горіхи, але й мед та халву. На усі необхідні продукти для куті Ірина витратила 70 гривень. А Катерина готуватиме головну страву Різдва за традиційним рецептом. Господиня вже підрахувала витрати. Обійдеться кутя дешевше — у 50 гривень.

Продавець Юрій розповідає: цьогоріч покупців значно менше, ніж торік. Кожен намагається економити. Тож пропонує сумчанам спеціальні, ощадливі пакунки.

Кутя – обов'язкова страва на різдвяному столі. Вона не лише смачна. Священики кажуть: має цілющу силу.

Дружина священика Анна розповідає про 12 основних страв Святвечора. Зараз — строгий піст, тож їжа на столі повинна бути пісною, варто відмовитися навіть від риби. Розпочинати Святу вечерю потрібно з куті, а вже потім куштувати інші страви.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук