Хрустка скоринка та ніжне соковите мʼясо – це саме те поєднання, яке часто очікують побачити на столі. Мʼясні "їжачки" стануть для вас порятунком у багатьох життєвих ситуаціях, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

До теми Як перевірити натуральність шоколаду: простий прийом з кавою, який одразу виявить підробку

Як приготувати апетитні мʼясні їжачки?

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 1 кабачок;
– пів моркви;
– 300 грамів курячого фаршу;
– сіль та спеції до смаку.

Приготування:

  1. Натріть моркву та кабачок на грубій тертці.
  2. З’єднайте овочі з курячим фаршем, приправте сіллю та спеціями на власний смак.
  3. Сформуйте невеликі овальні котлетки – "їжачки".
  4. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і запікайте в духовці при температурі 190 градусів близько 30 – 40 хвилин.
  5. Подавайте з гарніром або салатом.

Смачного!

Навіть улюблені голубці можна приготувати дуже швидко. Є 2 лайфхаки, які прискорять процес у декілька разів.