Ароматна та низькокалорійна страва вважається ідеальним варіантом як для гарнірів, так і для основних страв. Рецепт запіканки з цвітної капусти й броколі під сиром чедер, розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.
Читайте також Від суші вафель до крабових квітів: що приготувати зі "Сніжного краба"
Запіканка з цвітної капусти й броколі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6
Інгредієнти:
– к
– к
– з
– с
– о
– п
– п
– о
Приготування:
- Розберіть броколі та цвітну капусту на суцвіття, подрібніть часник та оливки, натріть чедер.
- Налийте у велику каструлю води, підсоліть її й доведіть до кипіння. Покладіть в окріп капустяні суцвіття і варіть 2 – 3 хвилини до стану аль-денте. Після чого злийте воду.
- У великій сковороді прогрійте на середньому вогні 2 столові ложки олії. Додайте у неї часник і червоний перець. Нагрівайте до появи аромату. Тоді вкиньте у сковороду броколі та цвітну капусту і перемішайте. Всипте подрібнені оливки та половину тертого сиру. Ще раз перемішайте.
- Одразу викладіть підсмажені овочі із сиром у форму для випікання, а зверху залишки сиру. У мисці змішайте сухарі з рештою оливкової олії, сіллю і перцем. Посипте сухарями страву.
- Деко поставте у верхню частину духовки і запікайте 12 – 15 хвилин до появи золотистої скоринки при температурі 200 градусів.
Запіканка готова – можна смакувати!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте "Яворівський пиріг" за традиційним рецептом.