Млинці завжди чарують не тільки легкістю, а й універсальністю. Вони ідеально поєднуються як з солоними, так і солодкими начинками. 24 Канал пропонує зберегти собі рецепт млинців від порталу Ukr.Media, з яким вони завжди виходять ніжними та тонкими.

Читайте також Дріжджове тісто підніметься наче хмаринка: додайте одну ложку цього інгредієнта

Рецепт млинців

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 200 мілілітрів окропу;
– 200 мілілітрів кефіру;
– 200 грамів борошна;
– 3 столові ложки цукру;
– 1/3 чайної ложки солі;
– 1/2 чайної ложки соди;
– 2 столові ложки олії.

Приготування:

  1. Збийте яйця з сіллю.
  2. Додайте окріп, продовжуючи збивати.
  3. Влийте кефір.
  4. Просійте борошно та змішайте його із содою. Додайте суміш до рідини, додайте цукор і олію.
  5. Ретельно перемішайте, щоб уникнути грудочок. Залиште тісто настоюватися на 10 хвилин.
  6. Випікайте на сковороді, змащеній олією, до золотистої скоринки.
  7. Подавайте млинці з улюбленими додатками.

Смачного!

І не потрібно випічки з магазину: ароматний рулет з шинкою та сиром.