Натомість цей соус – ідеальне рішення для тих, хто має обмаль часу. Швидкий і простий рецепт соусу для пасти лише з трьох інгредієнтів, розповідає 24 Канал.
Читайте також Поспішіть, поки ще є свіженькі: легкий рецепт білих грибів, які проситимуть приготувати знову
Вершковий соус для пасти, який готується "на раз-два"
- Час: 10 – 15 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів вершків 33% жирності
– 50 грамів пармезану
– сіль – на смак
Приготування:
- Налийте в каструлю з товстим дном або сковороду вершки та поставте на невеликий вогонь. Вершки повинні добре нагрітися, але не закипіти.
- Коли добре прогріються, зніміть з вогню і повільно вмішайте пармезан, чи інший улюблений сир. Помішуйте сир, доки він повністю не розплавиться і не вийде однорідний соус. Додайте сіль.
- Паралельно готуйте пасту. Коли зливатимете з неї рідину, залиште трохи в склянці.
- Щойно все буде готово, перекладіть пасту в місткість з соусом і обережно струсіть її, щоб соус повність її покрив.
Кулінари рекомендують куштувати пасту з вершковим соусом одразу після приготування, щоб повною мірою оцінити її смак і текстуру.
Сподобався рецепт? Тоді зверніть увагу і на рецепт закусочного масла з оливками та кропом.