Натомість цей соус – ідеальне рішення для тих, хто має обмаль часу. Швидкий і простий рецепт соусу для пасти лише з трьох інгредієнтів, розповідає 24 Канал.

Читайте також Поспішіть, поки ще є свіженькі: легкий рецепт білих грибів, які проситимуть приготувати знову

Вершковий соус для пасти, який готується "на раз-два"

  • Час: 10 – 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 500 мілілітрів вершків 33% жирності
– 50 грамів пармезану
– сіль – на смак

Приготування:

  1. Налийте в каструлю з товстим дном або сковороду вершки та поставте на невеликий вогонь. Вершки повинні добре нагрітися, але не закипіти.
  2. Коли добре прогріються, зніміть з вогню і повільно вмішайте пармезан, чи інший улюблений сир. Помішуйте сир, доки він повністю не розплавиться і не вийде однорідний соус. Додайте сіль.
  3. Паралельно готуйте пасту. Коли зливатимете з неї рідину, залиште трохи в склянці.
  4. Щойно все буде готово, перекладіть пасту в місткість з соусом і обережно струсіть її, щоб соус повність її покрив.

Кулінари рекомендують куштувати пасту з вершковим соусом одразу після приготування, щоб повною мірою оцінити її смак і текстуру.

Сподобався рецепт? Тоді зверніть увагу і на рецепт закусочного масла з оливками та кропом.