Ці ласощі мають ніжну кремову текстуру, яка не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів. До того ж надзвичайно прості у приготуванні. 24 Канал з посиланням на Storinka ділиться рецептом малинової панакоти.

Читайте також Мінімум часу та 2 інгредієнти: готуємо ягідний мармелад, який розхапають за лічені секунди

Як приготувати панакоту без цукру?

  • Час: 25 хвилин (2 – 3 години на застигання)
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– 1 склянка вершків 33%;
– 400 грамів маскарпоне;
– 15 грамів желатину;
– 200 мілілітрів води;
– 300 грамів малини;
– дрібка ваніліну.

Приготування:

  1. Якщо малина заморожена, то розморозьте її за кімнатної температури. Подрібніть у блендері. Якщо ягоди кислі, додайте до смаку замінник цукру.
  2. Желатин залийте холодною кип'яченою водою та приберіть на 15 хвилин.
  3. Змішайте вершки, маскарпоне, ванілін і желатин. Проваріть масу на середньому вогні кілька хвилин, не допускаючи сильного кипіння.
  4. На дно підготовлених місткостей викладіть спочатку малинове пюре, а зверху акуратно залийте вершковою частиною десерту.
  5. Приберіть панакоту в холодильник застигнути на 2 – 3 години й можете насолоджуватися.

Смачного!

Теж приготуйте: ароматні булочки з маком.