Пісний плов з сухофруктами – чудова альтернатива знаменитій страві з м'ясом. Солодкуватий присмак страви настільки оригінальний, що вам точно захочеться відчути його знову, інформує 24 Канал з посиланням на "Факти".

До теми Смачно, швидко та без зусиль: меню на другий тиждень посту

Рецепт плову з сухофруктами

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 150 грамів рису;
– 50 грамів кураги;
– 30 грамів чорносливу;
– 30 грамів родзинок;
– 30 грамів фініків.

Приготування:

  1. Почніть із ретельного промивання сухофруктів під проточною водою, а потім залийте їх холодною водою і залиште на 1 – 2 години, щоб вони добре набухли.
  2. Одночасно замочіть рис у воді на той самий час.
  3. Коли настою залишиться, злийте воду з рису, долийте свіжу і готуйте до м'якості.
  4. За 5 хвилин до кінця варіння додайте дрібно нарізані сухофрукти, а для додаткової солодкості можна ввести ложку меду.

Смачного!

Шматком чи перемолоти у фарш: як краще зберігати заморожене м'ясо.