Секрет цього смаколика криється в листковому тісті, рецепт якого багато кулінарів вважають досить складним. Як наслідок, рекомендують зупинити свій вибір на готовому варіанті – так приготування займе 30 хвилин. Рецептом печива "Вушка" ділиться 24 Канал з посиланням на Cucchiaio.

Читайте також Найкраща альтернатива пиріжкам: як приготувати чебуреки з солодкою начинкою

Рецепт цукрового печива "Вушка"

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– листкове тісто – 500 грамів
– цукор – 150 грамів

Приготування:

  1. Листкове тісто розморозьте та за потреби розкачайте в тонкий прямокутник.
  2. Щедро посипте всю поверхню цукром.
  3. Складіть краї тіста приблизно 5 – 7 сантиметрів за направленням до центру (має вийти квадрат).
  4. Посипте вільні краї тіста цукром і знову складіть до центру, посипте цукром і так доки краї не об'єднаються.
  5. Наріжте на тонкі смужки приблизно 1 сантиметр в товщину та викладіть розрізом до верху.
  6. Випікайте 12 – 15 хвилин в розігрітій духовці до 200 градусів.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати Львівський сирник – традиційну випічку галицької кухні.