"ВЕЛМАРТ" попіклувався, аби разом з улюбленими продуктами покупці отримували впевненість у тому, що на їхньому столі опиниться м'ясо найвищого класу, інформує Смачно 24.

Читайте також 25 років разом: ювілейна хвиля знижок у "ВЕЛМАРТ"

Продукти, апробовані довірою покупців / Фото "ВЕЛМАРТ"

До свого 25-річчя "ВЕЛМАРТ" пропонує дегустації м'ясних виробів власного виробництва, про активність вже говорять у соцмережах.

В одній з дегустацій взяла участь переможниця 12 сезону "МастерШеф" Валерія Матрохіна, де разом із шефом, керівником м'ясного виробництва "ВЕЛМАРТ" Володимиром Багдасаряном, готували стейки та ковбаски для відвідувачів.

Дивіться, як це було, та приходьте у "ВЕЛМАРТ" на святкові дегустації: відео

Власні коптильні "ВЕЛМАРТ": як народжується смак, якому довіряють

Що шукають українці, коли обирають копчене м'ясо? Аромат та якість, яка випробувана часом та гарантована виробником. "ВЕЛМАРТ" глибоко розуміє цей запит, тому кілька років тому почав активно розвивати власне м'ясне виробництво.

Сьогодні у мережі супермаркетів працюють сім повноцінних коптилень, які розташовані у різних регіонах України. Щодня кожна з них випускає десятки видів копченостей – від класичних шинок і грудинки до фірмових рулетів, ковбас, крилець та ребер.

Власні коптильні "ВЕЛМАРТ" – гарантовані смак та якість / Фото "ВЕЛМАРТ"

Кожен продукт виготовляється лише з якісного м'яса, яке обробляється безпосередньо на території гіпермаркетів. Коптильні цехи "Велетня низьких цін" дарують покупцям справжній смак диму, абсолютну свіжість та впевненість у кожному шматочку.

Широкий асортимент якісного м'яса / Фото "ВЕЛМАРТ"

Якість – понад усе

М'ясне виробництво мережі "ВЕЛМАРТ" включає такі ключові етапи контролю якості, що забезпечують безпеку та смакові характеристики продукції:

  1. Перевірка вхідної сировини: Завідувачі виробництва та бригадири ретельно перевіряють якість м'ясної сировини під час її надходження, відхиляючи будь-які партії, що не відповідають встановленим стандартам.
  2. Контроль технологічного процесу: Оператори коптильного обладнання відповідають за дотримання технологічних параметрів під час обробки м'яса, що забезпечує покращення смакових якостей продукту.
  3. Використання якісних інгредієнтів: У виробництві ковбас та інших м'ясних виробів використовуються лише натуральні компоненти, без замінників сировини, що гарантує високу якість та безпеку продукції.
  4. Фінальний контроль готової продукції: Перед викладенням на вітрини проводиться остаточна перевірка готових виробів, що включає оцінку зовнішнього вигляду, смакових характеристик та відповідності стандартам якості.
  5. Дотримання умов зберігання: Протягом усього процесу виробництва та реалізації м'ясної продукції забезпечується контроль за дотриманням відповідних температурних режимів та умов зберігання, що гарантує свіжість продукції.

Ці заходи контролю якості спрямовані на забезпечення споживачів безпечними та смачними м'ясними виробами, що відповідають високим стандартам мережі "ВЕЛМАРТ".

У магазини м'ясо приїжджає охолодженим. Його одразу обробляють, маринують, формують вироби та готують їх до коптильні. Процес налаштували таким чином, щоб досягнути максимальної свіжості, що при централізованому виробництві практично неможливо.

Власна рецептура і натуральний дим

У "ВЕЛМАРТ" коптять м'ясо в натуральний спосіб на деревині та у професійних коптильнях. Це дозволяє зберегти насичений смак та користь продукту.

Власні продукти "ВЕЛМАРТ" мають великий попит / Фото "ВЕЛМАРТ"

Щомісяця асортимент продукції оновлюється. Серед лідерів вподобань покупців – шашлики, фарші, рулети, домашні ковбаси, а також нестандартні позиції, зокрема кролик, індичка, качка, перепілка та субпродукти.

Мережа власного виробництва

Вже у 34 магазинах мережі "ВЕЛМАРТ" діють повноцінні м'ясні цехи. Тут виготовляється все, що покупець може одразу приготувати вдома: напівфабрикати, ковбаси, фарші, мариновані вироби. Продукція оновлюється кожного дня, тому на полицях магазину все свіже.

Прозорість, натуральність та смак – це ключові параметри для сучасного споживача. У своїх коптильнях "ВЕЛМАРТ" поєднав їх завдяки щоденній співпраці майстрів та технологів, турботі про якість продуктів та правильним процесам. Виробництва відкриті для перевірок, а продукти – для щоденного контролю. Коптильні "ВЕЛМАРТ" – це гарантія довіри, яка доступна кожному.

Покупці отримують лише найкраще / Фото "ВЕЛМАРТ"

Шанс, яким варто скористатися

До 8 червня у всіх магазинах мережі "ВЕЛМАРТ" діятимуть спеціальні пропозиції та заходи для покупців. "Велетень низьких цін" розігрує продуктові візки та пропонує знижки до -50% на понад 5 000 найменувань товарів.

"ВЕЛМАРТ" пропонує шалені знижки / Фото "ВЕЛМАРТ"

Також відвідувачі можуть взяти участь в дегустації нового асортименту та різноманітної продукції, а для дітей на вихідних проводять майстер-класи та тематичні анімації.