Одні з таких – з червоною рибою і сиром. Рецепт святкових тарталеток, розповідає 24 Канал з посиланням на Smachno.ua.

Читайте також Щось не таке, як завжди: салат із крабових паличок і мівіни – рецепт на 20 хвилин

Тарталетки з червоною рибою та сиром

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 17

Інгредієнти:
– сьомга або форель малосолена – 150 грамів
– тарталетки – 17 штук
– плавлений сир – 2 штуки
– яйця – 3 штуки
– майонез – 3 столові ложки
– кріп – 30 грамів
– сіль – до смаку

З морепродуктами від ТМ "Водний Світ" створити свято для всієї родини – легко! Заморожені мідії та креветки збережуть смак моря у кожній страві, а крабові палички “Сніжний краб” зроблять навіть звичний салат особливим.

Приготування:

  1. Натріть сир на середній терці. Дрібно наріжте кріп. Тонкими слайсами наріжте сьомгу, або форель.
  2. Яйця відваріть, очистьте та подрібніть в блендері разом з сиром або розімніть виделкою. Додайте майонез.
  3. Перекладіть сирну начинку в миску, додайте кріп і перемішайте. На смак додайте сіль.
  4. За допомогою кулінарного мішка або чайної ложки наповніть тарталетки сирною масою.
  5. Зі скибочок сьомги сформуйте спочатку рулетики, а потім трояндочки. Викладіть трояндочки на сирну начинку.

Тарталетки готові!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте класичний яєчний спред, посилений оселедцем і яблуками.