Тут на кулінарну арену виходить знаменитий рецепт млинців "Три склянки", які славляться своєю тонкістю. Як їх приготувати, розповідає 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.
Читайте також Змішати й готово: простий шоколадний десерт з вівсянки без цукру та борошна
Як приготувати тонкі млинці "Три склянки"?
- Час: 35 хвилин
- Порції: 10
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– дрібка солі;
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 склянка молока;
– 1 склянка борошна;
– 1 склянка окропу;
– 3 столові ложки рослинної олії.
Приготування:
- Змішайте яйця, сіль, цукор, пів склянки молока і пів склянки борошна.
- Додайте залишок молока і борошна – перемішайте і влийте окріп. Наприкінці – олію, перемішайте.
- Смажте млинці на розігрітій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Подавайте з улюбленими джемами та фруктами.
Смачного!


