Усі, хто пробував цю кашу, погоджуються з тим, що вона нічим не гірша за плов. До того ж готувати її значно легше, а поєднання смаків дивує кожного разу як вперше, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".

Цікаво Торт зі смаком морозива: насолода без випікання з найпростіших інгредієнтів

Рецепт "змішаної" каші

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 450 грамів мʼяса;
– 200 грамів гречки;
– 200 грамів пшоняної крупи;
– 150 грамів цибулі;
– 100 грамів моркви;
– 6 зубчиків часнику;
– 900 мілілітрів гарячої води;
– сіль, перець, спеції до смаку.

Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".

Приготування:

  1. Крупи добре промиваємо, пшоно заливаємо окропом, щоб розпарювалося.
  2. Мʼяса дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді.
  3. Додаємо нарізані кубиками цибулю та моркву та смажимо кілька хвилин.
  4. Додаємо спеції, сіль та перець, добре перемішуємо, додаємо пшоно, накриваємо кришкою та готуємо 5 – 6 хвилин.
  5. Додаємо замочену гречку, заливаємо все водою, перемішуємо, накриваємо кришкою та готуємо 20 – 25 хвилин.
  6. Знімаємо з вогню, перемішуємо, даємо 5 хвилин настоятися, можна прикрасити зеленню.

Смачного!

У фальсифікаторів немає шансів: як за секунду перевірити якість сметани.