Цибуля є ключовим компонентом для приготування котлетного фаршу. Вона не лише додає соковитості й насиченого смаку, а й допомагає зберігати форму котлет під час смаження та після подачі. До того ж завдяки цибулі, у фарш можна навіть не додавати хліб, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Буде цікаво І для сім'ї, і для гостей: картопляні мафіни, які вже на другий день просять приготувати знову
Яку цибулю треба додавати у фарш для котлет
Кулінари часто дискутують, у якому вигляді краще додавати цибулю до фаршу. Одні вважають за краще дрібно нарізати її, а інші обирають натирання.
У кулінарії так багато секретів / Фото Pixabay
Досвідчені кухарі все ж радять перетворювати цибулю на кашкоподібну масу. Це допоможе зробити котлети ще соковитішими та покращити їхній смак. Для цього цибулю можна натерти на дрібній тертці або перебити блендером.
Проте, якщо ви готуєте котлети з рубаного м’яса, цибулю краще нарізати ножем, щоб її текстура відповідала м’ясу.
Чай може бути особливим: як приготувати напій, який обожнює Кейт Міддлтон.