Найлегший спосіб смачно приготувати лисички – просто посмажити їх на пательні з вершковим маслом, цибулею та часником. 24 Канал пропонує зробити це за рецептом порталу "Готувати".
Читайте також Японський майонез за 10 хвилин: швидкий рецепт від Ектора
Як смачно посмажити лисички?
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів лисичок;
– 1 цибуля;
– 2 зубчики часнику;
– зелень до смаку;
– сіль до смаку;
– вершкове масло;
– соняшникова олія.
Приготування:
- Переберіть гриби, ретельно промийте під проточною водою. За потреби замочіть їх на декілька хвилин, щоб легше зійшов бруд. Великі екземпляри наріжте на менші частини.
- Очистьте цибулю та часник. Цибулю наріжте півкільцями, а зубчики часнику роздавіть ножем.
- На сковороді розігрійте суміш рослинної олії та вершкового масла. Так ви отримаєте гарантію, що нічого не пригоратиме.
- Обсмажте цибулю з часником до м’якості, потім додайте гриби. Смажте без кришки, періодично помішуючи, поки не випарується вся рідина, що виділилася. Зазвичай це займає 20 – 30 хвилин.
- Коли гриби стануть м’ясистими й ароматними, приправте сіллю та перцем.
- Перед подачею посипте страву свіжою подрібненою зеленню.
Смачного!
Закуска, в яку ви закохаєтесь: простий рецепт помідорів по-корейськи.


