Мінімальні маніпуляції та трішки терпіння, поки закуска набирає смаку у холодильнику – ось і все, що потрібно, аби насолодитися новим смаком звичних продуктів. 24 Канал радить не пропустити цю нагоду з рецептом порталу "На пенсії".

Читайте також Справжній скарб цього літа: закуска з кабачків, яка миттю зникає зі столу

Як приготувати помідори по-корейськи?

  • Час: 25 хвилин + час в холодильнику
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 2 кілограми помідорів;
– 2 головки часнику;
– 100 мілілітрів оцту;
– 100 мілілітрів соняшникової олії;
– 2 болгарських перці;
– 1 пучок зелені;
– 100 грамів цукру;
– 2 столові ложки солі.

Приготування:

  1. Подрібніть солодкий перець разом із часником за допомогою блендера або м’ясорубки до однорідної консистенції.
  2. У цю суміш додайте сіль, цукор, оцет, рослинну олію та дрібно нарізану зелень. Добре все перемішайте.
  3. Помідори наріжте навпіл або на чверті, залежно від їхнього розміру.
  4. У трилітрову банку викладайте томати шарами, чергуючи їх з ароматною заправкою. Закрийте банку кришкою.
  5. Поставте заготовку в холодильник догори дном і залиште на ніч. Вранці переверніть банку в нормальне положення. Закуска готова до вживання.

Смачного!

Закрутка, яка повинна бути у всіх: кабачкова ікра за бабусиним рецептом.