Ця закуска стане приємним сюрпризом навіть для досвідчених господинь, які вже встигли побачити багато шедеврів. Спробуйте лише раз, і ви відкриєте справжній скарб літа, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".
Читайте також Такий і в ресторані не подадуть: запікаємо кабачок з сиром та червоною рибою
Як приготувати смачну закуску з кабачків?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 невеликих кабачки;
– дрібка солі;
– 100 грамів копченої курятини;
– 70 грамів вершкового крем-сиру;
– 70 грамів майонезу;
– перець та спеції до смаку.
Приготування:
- Кабачки миємо, нарізаємо кружечками, солимо та перчимо.
- Обсмажуємо до золотистого кольору.
- Курку дрібно нарізаємо. Змішуємо з майонезом та крем-сиром.
- Викладаємо по чайній ложці начинки на кожен кружечок кабачка.
Смачного!
Краще за магазинний: готуємо японський майонез з Ектором.


