Такі вафлі легко готуються, якщо знати ідеальний рецепт. Як досягнути найкращого результату розповідає 24 Канал з посиланням на Kwestia Smaku.

Цікаво Навіть не треба масла та яєць: готуємо бюджетне печиво, що перевершує магазинне

Вафлі у вафельниці

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 240 грамів пшеничного борошна;
– 1,5 чайної ложки розпушувача;
– щіпка солі;
– 2 чайні ложки цукрової пудри або цукрового піску;
– 1 столова ложка ванільного цукру;
– 350 мілілітрів молока;
– 2 яйця;
– 125 мілілітрів розтопленого вершкового масла.

Приготування:

  1. Висипте борошно в миску, додайте розпушувач, сіль, цукор і ванільний цукор.
  2. Ретельно перемішайте.
  3. Додайте молоко, яйця, розтоплене масло.
  4. Перемішайте міксером або віночком до однорідної консистенції.
  5. За бажанням залиште тісто відпочити на 15 хвилин, але це не обов’язково.
  6. Розігрійте вафельницю. Випікайте вафлі до золотистої скоринки приблизно 3 – 3,5 хвилини або відповідно до інструкції до вашої вафельниці.
  7. Наливайте тісто ополоником і ретельно розподіляйте його по поверхні опуклою стороною ополоника.
  8. Після випікання викладіть вафлі на металеву решітку.
  9. Посипте готові вафлі цукровою пудрою.
  10. Подавайте з улюбленими добавками: джемом, кленовим сиропом, фруктами чи збитими вершками.

Що приготувати до печива: рецепт печива з кавою.