Сьогодні 24 Канал з посиланням на Instagram @marina_frolova пропонує рецепт запеченої скумбрії в апетитному маринаді. Запевняємо цей рецепт стане вашим улюбленим, а від риби щоразу залишатимуться лише кісточки.

Читайте також З цим маринадом навіть тверде м'ясо стане м'яким і танутиме в роті

Як смачно запекти скумбрію

  • Час: 35 – 40 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– картопля – 600 грамів
– цибуля – 1 штука
– приправа до картоплі

для соусу:
– майонез або сметана – 100 грамів
– зерниста гірчиця – 1 столова ложка
– мед – 1 столова ложка
– олія – 2 столові ложки
– сіль, перець – до смаку

Запечена скумбрія: дивіться відеоінструкцію

Приготування:

  1. Рибу наріжте на філе, зверху зробіть надрізи. Посоліть, поперчіть.
  2. Змішайте все для соусу та змастіть ним рибу.
  3. Картоплю відваріть, викладіть на дно форми. Зверху викладіть рибу, цибулю, і вилийте залишки соусу.
  4. Запікайте рибу до рум'яної скоринки в духовці за температури 200 градусів впродовж 20 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і запіканку з цвітної капусти й броколі під сиром чедер.