Кріп не лише додає нашим стравам особливих смакових відтінків, а й дуже невибагливий у заготівлі на зиму. Як насолоджуватися ним впродовж всього року без зайвих турбот – розповідає 24 Канал з посиланням на Haps.
До речі Помідори малосольні за 3 дні: найкращий рецепт, який тільки існує
Як закрити кріп на зиму
Найпростіший спосіб зберегти кріп без втрати аромату та смаку – засушити його. І зробити це вкрай легко.
Миємо кріп, відціджуємо і ретельно перебираємо. Пошкоджені стебла призведуть до загнивання, тому це потрібно врахувати.
Обрані стебла збираємо в невеликі пучки та завʼяжіть гумкою або ниткою. Тепер підвішуємо пучки кінцями догори в теплому і добре провітрюваному приміщенні. Якщо можливості підвісити кріп немає, то можна просто розкласти його на паперові рушники.
Коли кріп буде сухим, можна подрібнити його та закрити в стерилізований герметичний посуд. Ось і все – тепер ви можете насолоджуватися кропом цілий рік!
Жодні котлети не стоять навіть поряд: як приготувати відбивні з начинкою.