Досвідчені господині вже роками готують відбивні у цей спосіб, адже так страва не лише дарує нові смакові враження, а й тішить унікальним поєднанням соковитості та пікантності. 24 Канал радить обовʼязково спробувати цей рецепт від порталу "Скарбничка рецептів".
Буде цікаво Новий смак для звичних буднів: як смачно запекти кролика у рукаві – не рецепт, а знахідка
Рецепт відбивних з начинкою
- Час: 1 година
- Порцій: 3
Інгредієнти:
– 3 шматки з курячого філе;
– 1 цибулина;
– 2 варені картоплини;
– 1 помідор;
– 1 помідор;
– 4 столові ложки сметани або майонезу;
– 100 грамів сиру;
– 2 чайні ложки гірчиці;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець, спеції до смаку.
Приготування:
- М’ясо ретельно відбийте кухонним молоточком. Приправте сіллю, перцем і улюбленими спеціями. Залиште маринуватися.
- Цибулю наріжте кільцями, а помідори тоненькими скибочками.
- На деко покладіть аркуш пергаменту, зверху викладіть кільця цибулі, а на них — шматки підготовленого м’яса.
- Кожну відбивну змастіть гірчицею, зверху розкладіть кружечки помідорів.
- Помідори посипте подрібненим часником, додайте трохи солі й меленого перцю до смаку.
- Картоплю грубо натираємо на помідори, злегка поливаємо сметаною або майонезом і випікаємо при 180 градусах приблизно 40 хвилин.
- За 10 хвилин до кінця посипаємо відбивні натертим сиром.
Смачного!
Секрет, який стане у пригоді: чому шефи не смажать яйця просто з холодильника.


