Цей рецепт має універсальне призначення, адже підходить практично до будь-яких десертів. Як його приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на aniagotuje.
Цікаво Вас називатимуть чарівницею: готуємо двоколірний пиріг, який зробить навіть дитина
Заварний крем
- Час: 30 хвилин + 1 година на охолодження
- Порцій: 700 грамів крему
Інгредієнти:
– 200 грамів вершкового масла;
– дві упаковки пудингу (по 40 грамів);
– 500 мілілітрів молока;
– 2 столові ложки цукру (за бажанням можна давати більше).
Приготування:
- У каструлю налийте 400 мілілітрів молока, додайте цукор і доведіть до кипіння.
- У невеликій кількості молока змішайте пудинг до повної однорідності.
- Зменште вогонь до мінімуму та повільно влийте пудинг у каструлю з киплячим молоком, постійно помішуючи. Доведіть крем до кипіння, поки він не загусне.
- Зніміть пудинг з вогню, накрийте фольгою або харчовою плівкою та залиште охолоджуватися при кімнатній температурі. Ставити у холодильник не рекомендується.
- Збийте масло до кремоподібного стану, поступово додаючи охолоджений пудинг по одній ложці. Після кожного додавання ретельно збивайте, щоб крем залишався однорідним.
- Готовий крем можна одразу використовувати для приготування торта або поставити у холодильник на 2 години для подальшого використання.
Смачного!
Який особливий десерт обрати для свята: рецепт торта "Лебедине озеро".