Цей рецепт має універсальне призначення, адже підходить практично до будь-яких десертів. Як його приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на aniagotuje.

Цікаво Вас називатимуть чарівницею: готуємо двоколірний пиріг, який зробить навіть дитина

Заварний крем

  • Час: 30 хвилин + 1 година на охолодження
  • Порцій: 700 грамів крему

Інгредієнти:
– 200 грамів вершкового масла;
– дві упаковки пудингу (по 40 грамів);
– 500 мілілітрів молока;
– 2 столові ложки цукру (за бажанням можна давати більше).

Приготування:

  1. У каструлю налийте 400 мілілітрів молока, додайте цукор і доведіть до кипіння.
  2. У невеликій кількості молока змішайте пудинг до повної однорідності.
  3. Зменште вогонь до мінімуму та повільно влийте пудинг у каструлю з киплячим молоком, постійно помішуючи. Доведіть крем до кипіння, поки він не загусне.
  4. Зніміть пудинг з вогню, накрийте фольгою або харчовою плівкою та залиште охолоджуватися при кімнатній температурі. Ставити у холодильник не рекомендується.
  5. Збийте масло до кремоподібного стану, поступово додаючи охолоджений пудинг по одній ложці. Після кожного додавання ретельно збивайте, щоб крем залишався однорідним.
  6. Готовий крем можна одразу використовувати для приготування торта або поставити у холодильник на 2 години для подальшого використання.

Смачного!

Який особливий десерт обрати для свята: рецепт торта "Лебедине озеро".