Тепер можна насолоджуватися кавою "Жокей" саме українського виробництва. Її виготовляють неподалік від Києва на високотехнологічному італійському обладнанні Брамбатті.

"Який би сорт кави ми не обсмажували у будь-якому випадку ми досягаємо максимального результату. Це одна з особливостей нашого виробництва", розповів інженер-технолог заводу, провідний спеціаліст компанії Brambati Жан Франко Гравагі.

Зелені, тільки-но зібрані, кавові зерна потрапляють на цей завод з Бразилії, Колумбії, Ефіопії, Гондурасу, В'єтнаму та Індії. Тут, менш ніж за добу, вони перетворюються на запашну каву "Жокей". Усі стадії виробництва проходять під пильним контролем лабораторії. Головний етап обсмажування відбувається у спеціальній шафі. В ній зерна арабіки чи робусти під потоком гарячого повітря набувають свого неповторного кольору, запаху та смаку. Далі їх охолоджують і залежно від рецепту змішують та мелють. А фасування у вакуумну упаковку за повної відсутності кисню дозволяє продукту зберігати свіжий смак та аромат протягом усього терміну придатності.

"Де б не обсмажували каву, в Італії чи в Україні, її смак залежить тільки від того, звідки привезли зелені зерна, та від рецепту, за яким його переробляють", пояснив інженер-технолог заводу , провідний спеціаліст компанії Brambati Жан Франко Гравагі.

Кава Жокей має чотири різних смаки, залежно від рецепту приготування та ступеню обсмажування кавових зерен: класичний, традиційний, по-східному та еспрессо італьяно. Тож українці зможуть обрати саме той, який їм смакуватиме найкраще.