Роналду – легенда не просто футболу, але взагалі світового спорту. Кріштіану відомий своєю неймовірною статурою та суворим режимом харчування.

Дивіться також Щодня впродовж 25 років їсть одне і теж: в чому секрет краси Вікторії Бекхем

Роналду дотримується суворої дієти

Португалець відданий підтримці своєї фізичної форми. Це одна з його найсильніших рис, що дозволяє футболісту добре грати на найвищому рівні, попри те, що йому вже майже 40 років.

Зірковий футболіст зосереджений та уважний до кожного нюансу свого життя поза футбольним полем і добре відомий своїми звичками до здорового харчування.


Кріштіану Роналду / Фото Getty Images

39-річний футболіст дотримується суворої дієти та впровадив тренування на основі пілатесу, щоб зміцнити свій прес. У нього є особистий дієтолог, який працює з ним ще з часів виступів за мадридський Реал.

Роналду їсть шість невеликих порцій на день – або по одній кожні три – чотири години.

Дієта Роналду також дозволяє йому мати вибухові м'язи та дуже низьку жирову масу, підтримуючи при цьому швидкий метаболізм, притаманний спортсменам.

Що любить їсти Кріштіану Роналду

Футболіст дотримується багатої білкової дієти з великою кількістю цільнозернових вуглеводів, фруктів та овочів, а також нежирних білків, таких як риба, курка, і корисних жирів, таких як оливкова олія та авокадо.

Він утримується від штучно підсолоджених продуктів, червоного м'яса, алкоголю та будь-яких газованих напоїв.

Легенда футболу має особливий смак до Bacalhau à Brás. Це класична португальська страва, яка готується з подрібненої солоної тріски або бакалхау, цибулі та дрібно нарізаної кубиками смаженої картоплі, а зверху викладається гіркою яєчня.


Страва Bacalhau à Brás / Фото luismiguelcosta.pt

Серед його улюблених страв – риба, особливо тунець, морський окунь, риба-меч і морський лящ. Крім того, він не може позбутися своєї любові до тріски. Він їсть її в найкорисніших для здоров'я формах – завжди свіжу і ніколи не заморожену.

На сніданок Роналду часто їсть салат, фрукти, сир, шинку, дуже нежирний йогурт і тост з авокадо.

Він вважає курку одним з чарівних продуктів: багатим на білок і з низьким вмістом жиру.

Трендсетер у сфері харчування, компанія "МакДональдз", завжди адаптує своє меню під актуальні запити. Наприклад, відповіддю на зростання популярності курятини стала поява нових курячих бургерів "МакКріспі" та "Чікен Джуніор". Завітайте у найближчий ресторан, щоб скуштувати трендові новинки!