
Невеликий білий птах з чорною “шапочкою” на голові - рекордсмен за довжиною міграційного шляху.
Щоб перезимувати, полярний крячок відлітає з Арктики до Антарктики, а навесні повертається назад. В середньому він долає 70 000 км. Враховуючи, що довжина екватора становить трохи більше 40 000 км, щороку двічі облітають всю земну кулю.
Реклама
Adv
популярні відео
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter